6 mars 2016
14:00

Pappas Pojkar FF

Referat: Västerhaninge IF - Pappas Pojkar FF

Stabil seger mot Pappas Pojkar. Redan i den 6:e minuten kom ledningsmålet då Ibbe tryckte in bollen efter pas från Cansu. Västerhaninge hade bra kontroll på matchen och skapade en hel del chanser. 2-0 av Adam i den 20:e på pass av Cansu. 2-0 var lite i underkant efter den första halvleken.

Andra halvlek fortsatte som den första Västerhaninge hade boll medan Pappas försökte hota med bollar i djupet. Målvakten för dagen Ortiz spelade stabilt i målet. Spiken i kistan kom i den 72:a, Vedran på pass av Cansu. 4-0 i den 75:e av Nille återigen på målpass av Cansu. 4-1 tröstmålet kom när det var fem minuter kvar.

Stabil insats av hela laget ett extra plus måste gå till Cansu som svarade för fyra målpass.